Portrætfotografering

Har du brug for nye portrætfotos til jobsøgning, sociale medier, dating, eller har du bare lyst til at forkæle dig selv? Så er du kommet til det rette sted!

Portrætter er klart min største passion inden for fotografering, og det er også den form for foto jeg har brugt længst tid på at udvikle. Jeg har brugt meget tid på den tekniske del med kamera, lys, vinkler, osv. – men endnu mere det, at skabe en kontakt og få et godt udtryk frem. Jeg ser hver opgave som en udfordring, og stopper ikke før jeg selv, og selvfølgelig personen foran kameraet, er tilfredse.

Jeg sørger for en uformel, afslappet stemning. Under selve portrætfotograferingen kigger vi på billederne, og fortsætter indtil vi begge mener at der er noget der kan bruges. Efterfølgende bliver billederne efterbehandlet med en smule retouchering efter behov, og de digitale filer bliver sendt direkte til din mail, i en kvalitet og opløsning der er klar til brug.

Jeg kan også mødes på en lokation og tage billeder, f.eks. udendørs eller hjemme hos dig. 

Kontakt mig for tilbud i dag!

"Yderst kompetent, hurtig levering og god stemning. Det var en rigtig god oplevelse at blive fotograferet hos Kasper! Dejlige omgivelser, god stemning, meget professionelt og flot resultat. Vi vender helt sikkert tilbage!"
Nina Luna
"En god hjemmeside med gode billeder inspirerede mig til at vælge Løjtved foto, da jeg skulle have taget et professionelt portrætfoto. Jeg fik taget nogle rigtig gode billeder og jeg er meget tilfreds med resultatet, som blev leveret hurtigt. Jeg giver mine bedste anbefalinger videre."
Nuggi123
"Løjtved kan få enhver person til at tage sig godt ud på et foto, også de personer, der ikke er fotogene. En flot evne ikke alle fotografer besidder."
KW
"Jeg gennemførte en times fotosession med Kasper, og hele oplevelsen, samt de færdige billeder, var over al forventning. Professionel tilgang, tydelige fototekniske kundskaber og en evne til at fange én i de rigtige vinkler! Hvis jeg skal have taget portrætbilleder i fremtiden, så vil jeg helt sikkert anvende Kasper :-)"
Philip
"Top professionelt i en rolig og afslappet atmosfære. Jeg havde booket en portrætfoto session; en begivenhed, jeg havde udsat i årevis. En kort snak inden selve fotograferingen afklarede, hvad billederne skulle bruges til og etablerede en god ramme for seancen. Jeg slappede af foran kameraet med det samme og har nu en række gode billeder, jeg kan bruge i min personlige markedsføring. Første billede er lagt på facebook og det vælter ind med likes. Kan jeg give en bedre anbefaling 🙂 ?"
Ulla
"Nærværende, professionel og hurtig service med et flot resultat! Det er ikke bare et flot foto men en god oplevelse!"
Camilla Zeltner
"Kasper var vild god til at tage billeder, han gjorde det behageligt og sjovt at sidde foran kameraet. De billeder jeg fik af ham var elsket af alle dem der så dem, så jeg er en meget glad kunde og vil endelig gerne anbefale ham til andre. De billeder jeg fik taget var portrætbilleder til LinkedIn/CV."
Hana

Kontakt mig i dag for et tilbud