Erhvervsportrætter

Portrætfotograferingen kan foregå i mit lækre studie i Gentofte. Jeg har masser af plads, så hvis i holder til i nærheden kommer hele firmaet bare forbi og får taget billeder. Jeg tager også gerne ud til jeres firma og stiller mit studie op – jeg skal bare bruge et mødelokale eller større kontorlokale. Jeg holder til på Frederiksberg, men kører gerne til hele Sjælland.

Jeg har fotograferet i mange år og har godt styr på teknikken bag. Både udstyret, og det at få mennesker til at se godt ud foran et kamera.

Jeg sørger for en uformel, afslappet stemning. Under selve portrætfotograferingen kigger vi på billederne, og fortsætter indtil vi mener at der er noget der kan bruges. Efterfølgende kan alle billeder ses på et web galleri, og det endelige billede kan vælges. Jeg sørger for at retouchere og efterbehandle de valgte billeder så de er klar til brug.

Jeg leverer altid portrætbilleder som download digitalt i JPG format 2500px, lige til at sætte på hjemmesiden, i kataloget eller salgsmaterialet.

For andre typer opgaver end der er dækket herunder, kontakt mig for et tilbud.

Studiefotografering

I er velkomne i mit studie på Frederiksberg til lækre studiefotos. Jeg har masser af baggrunde og mange muligheder for at lave forskellige typer fotos.

Få et tilbud her

Lokationsfotografering

Jeg kommer gerne ud til jer og stiller mit studie op i mødelokale eller lign, og kan herefter fotograferer f.eks. medarbejdere med den baggrund eller det miljø i ønsker.

Få et tilbud her

Pressefotos

Mangler i nye fede fotos af bestyrelsen eller ledelsen? Jeg kommer ud til jer og bruger tilpas tid til at tage lækre pressefotos, både i jeres egne lokaler og udendørs.

Få et tilbud her
"Yderst kompetent, hurtig levering og god stemning. Det var en rigtig god oplevelse at blive fotograferet hos Kasper! Dejlige omgivelser, god stemning, meget professionelt og flot resultat. Vi vender helt sikkert tilbage!"
Nina Luna
"En god hjemmeside med gode billeder inspirerede mig til at vælge Løjtved foto, da jeg skulle have taget et professionelt portrætfoto. Jeg fik taget nogle rigtig gode billeder og jeg er meget tilfreds med resultatet, som blev leveret hurtigt. Jeg giver mine bedste anbefalinger videre."
Nuggi123
"Løjtved kan få enhver person til at tage sig godt ud på et foto, også de personer, der ikke er fotogene. En flot evne ikke alle fotografer besidder."
KW
"Jeg gennemførte en times fotosession med Kasper, og hele oplevelsen, samt de færdige billeder, var over al forventning. Professionel tilgang, tydelige fototekniske kundskaber og en evne til at fange én i de rigtige vinkler! Hvis jeg skal have taget portrætbilleder i fremtiden, så vil jeg helt sikkert anvende Kasper :-)"
Philip
"Top professionelt i en rolig og afslappet atmosfære. Jeg havde booket en portrætfoto session; en begivenhed, jeg havde udsat i årevis. En kort snak inden selve fotograferingen afklarede, hvad billederne skulle bruges til og etablerede en god ramme for seancen. Jeg slappede af foran kameraet med det samme og har nu en række gode billeder, jeg kan bruge i min personlige markedsføring. Første billede er lagt på facebook og det vælter ind med likes. Kan jeg give en bedre anbefaling 🙂 ?"
Ulla
"Nærværende, professionel og hurtig service med et flot resultat! Det er ikke bare et flot foto men en god oplevelse!"
Camilla Zeltner
"Kasper var vild god til at tage billeder, han gjorde det behageligt og sjovt at sidde foran kameraet. De billeder jeg fik af ham var elsket af alle dem der så dem, så jeg er en meget glad kunde og vil endelig gerne anbefale ham til andre. De billeder jeg fik taget var portrætbilleder til LinkedIn/CV."
Hana

Kontakt mig i dag for et tilbud