CV Portræt

Det bliver mere og mere almindeligt – ja næsten et krav – at man i dag har et professionelt foto på sit CV og sin Linkedin profil når man søger job.

Jeg tilbyder derfor en portrætsession netop til dette formål til en rigtig fornuftig pris. Fotograferingen foregår i mit studie i Gentofte, hvor vi tager en masse billeder, evt. med forskellige baggrunde og lysopsætning, og udvælger herefter det bedste sammen. Billedet bliver retoucheret og efterbehandlet så det står knivskarpt, og jeg sender det herefter til dig elektronisk så det er lige til at sætte på dit CV og uploade til Linkedin eller Facebook.

Portrætter er klart min største passion inden for fotografering, og det er også den form for foto jeg har brugt længst tid på at udvikle. Jeg har brugt meget tid på den tekniske del med kamera, lys, vinkler, osv. – men endnu mere det, at skabe en kontakt og få et godt udtryk frem. Jeg ser hver opgave som en udfordring, og stopper ikke før jeg selv, og selvfølgelig personen foran kameraet, er tilfredse.

CV Pakken

Sort, hvid, eller grå baggrund. Jeg tager en serie billeder, evt. med forskellig baggrund og lys. Vi kigger på dem sammen så vi er sikre på at der er noget der kan bruges, og efterfølgende vælger vi 1 billede ud der leveres digitalt, efterbehandlet i "web" opløsning (1500x1000 pixels) i både farve og sort/hvid. Billeder tages i mit studie i Gentofte. 

 

PRIS kr. 750,- inkl moms

Bestil tid her

Mellempakken

Sort, hvid, eller grå baggrund. Jeg tager en serie billeder, evt. med forskellig baggrund og lys. Vi kigger på dem sammen så vi er sikre på at der er noget der kan bruges, og efterfølgende vælger vi 5 billeder ud der leveres digitalt, efterbehandlet i "web" opløsning (1500x1000 pixels) i både farve og sort/hvid. Billeder tages i mit studie i Gentofte. 

 

PRIS kr. 1.000,- inkl moms

Bestil tid her

Portrætsession

Sort, hvid, blå eller grå baggrund. Vi tager nogle forskellige typer portrætter med forskellig baggrund, lys og evt. tøj. Vi kigger på dem sammen løbende, så vi er sikre på at der er noget der kan bruges. 20 billeder leveres digitalt, efterbehandlet i "web" opløsning (1500x1000 pixels) i farve eller sort/hvid. Billeder tages i mit studie i Gentofte. 

 

PRIS kr. 1.500,- inkl moms

Bestil tid her
"Yderst kompetent, hurtig levering og god stemning. Det var en rigtig god oplevelse at blive fotograferet hos Kasper! Dejlige omgivelser, god stemning, meget professionelt og flot resultat. Vi vender helt sikkert tilbage!"
Nina Luna
"En god hjemmeside med gode billeder inspirerede mig til at vælge Løjtved foto, da jeg skulle have taget et professionelt portrætfoto. Jeg fik taget nogle rigtig gode billeder og jeg er meget tilfreds med resultatet, som blev leveret hurtigt. Jeg giver mine bedste anbefalinger videre."
Nuggi123
"Løjtved kan få enhver person til at tage sig godt ud på et foto, også de personer, der ikke er fotogene. En flot evne ikke alle fotografer besidder."
KW
"Jeg gennemførte en times fotosession med Kasper, og hele oplevelsen, samt de færdige billeder, var over al forventning. Professionel tilgang, tydelige fototekniske kundskaber og en evne til at fange én i de rigtige vinkler! Hvis jeg skal have taget portrætbilleder i fremtiden, så vil jeg helt sikkert anvende Kasper :-)"
Philip
"Top professionelt i en rolig og afslappet atmosfære. Jeg havde booket en portrætfoto session; en begivenhed, jeg havde udsat i årevis. En kort snak inden selve fotograferingen afklarede, hvad billederne skulle bruges til og etablerede en god ramme for seancen. Jeg slappede af foran kameraet med det samme og har nu en række gode billeder, jeg kan bruge i min personlige markedsføring. Første billede er lagt på facebook og det vælter ind med likes. Kan jeg give en bedre anbefaling 🙂 ?"
Ulla
"Nærværende, professionel og hurtig service med et flot resultat! Det er ikke bare et flot foto men en god oplevelse!"
Camilla Zeltner
"Kasper var vild god til at tage billeder, han gjorde det behageligt og sjovt at sidde foran kameraet. De billeder jeg fik af ham var elsket af alle dem der så dem, så jeg er en meget glad kunde og vil endelig gerne anbefale ham til andre. De billeder jeg fik taget var portrætbilleder til LinkedIn/CV."
Hana

Kontakt mig i dag for et tilbud