Bryllupsfotografering

Lad mig overtage en del af stresset på denne fantastiske dag – og lad ikke minderne gå tabt!

Jeg er professionel fotograf med 10 års erfaring med bryllupper, og har de seneste 6 år levet af at tage billeder. Jeg har eget studie i Gentofte, men kører oftest rundt i hele storkøbenhavn og hjælper kunder.

Hvis i vælger mig som jeres bryllupsfotograf, kan i være sikker på at jeg yder mit bedste, samtidig med at jeg prøver at få det bedste frem i jer, så vi kan få et godt resultat. Hvis i gerne vil mødes med mig, så tag endelig fat i mig, og jeg giver gerne en kop kaffe i mit studie.

Når man er professionel, har man selvfølgelig udstyret i orden – og det betyder at jeg kun bruger det nyeste og bedste, og har selvfølgelig altid backup med hvis noget går i stykker. Jeg forstår udemærket at der kun findes én af denne dag, så det er meget vigtigt at der er 100% styr på udstyret. Derfor optager jeg altid på 2x hukommelseskort, og jeg tager online backup så snart jeg kommer hjem.


Jeg kan tilbyde følgende:

Forberedelse, tøj tages på, der lægges makeup osv.

Billeder fra kirken, gæster hilser på hinanden, vielse.

Gode opstillede portrætbilleder on location på strand/skov/park/kirke eller lign. eller i studie i Gentofte.

Opstillede formelle gruppebilleder af familie og gæster.

Billeder ved reception, middag, fest og brudevals.


Vielse og portræt

Stemningsbilleder af gæster, brudens ankomst, vielse og en times efterfølgende portrætter i nærheden.  Billeder leveres digitalt i høj opløsning.

 

Bestil tid her

+Reception

Vielse og portrætter + stemningsbilleder fra receptionen. Her kan evt. også tages opstillede gruppebilleder af familie. Billeder leveres digitalt i høj opløsning.

 

Bestil tid her

+Fest

Vielse, portrætter og reception + stemningsbilleder fra hele festen, inkl taler, sange og aktiviteter. Indtil efter brudevals. Billeder leveres digitalt i høj opløsning.

 

Bestil tid her
"Jeg vil gerne anbefale Kasper og Løjtved Foto til alle, der har behov for en utrolig dygtig og meget kreativ fotograf. Vi valgte at have Kasper Løjtved som vores bryllupsfotograf, og oplevede en lyttende, samarbejdsvillig, behagelig og HAMRENDE dygtig fotograf i Kasper. Vi ville gerne have, at vores billeder var nutidige og kreative og helst ikke alt for sukkersøde og det leverede Kasper. Samtidig med, at han selvfølgelig også leverede de helt traditionelle bryllupsbilleder, der hører sig til. Coverbilledet på siden her - af min mand og jeg - er blot et enkelt ud af en meget lang række af professionelle, veltilrettelagte, gennemtænkte og ikke mindst godt redigerede billeder fra vores store dag. En stor anbefaling herfra til Løjtved Foto."
Anya Palm
"Kasper er en enormt dygtig fotograf og samtidig er han afslappet og professionel på én gang, hvilket automatisk skaber en god stemning. Vi bookede ham til vores bryllup i juni 2019, og Kasper har formået at indfange en masse guld-øjeblikke fra dagen. Han bevægede sig meget lydløst rundt. Vores gæster er også meget imponerede over resultatet."
Ida Reiter
"Nærværende, professionel og hurtig service med et flot resultat! Det er ikke bare et flot foto men en god oplevelse!"
Camilla Zeltner
"Løjtved kan få enhver person til at tage sig godt ud på et foto, også de personer, der ikke er fotogene. En flot evne ikke alle fotografer besidder."
KW
"Vil anbefale Løjtved foto til alle foto opgaver.. Fantastisk service og meget konkurrencedygtige priser!!"
Henriette Engholt
"Løjtved har helt styr på det! Perfektionist og meget professionel 🙂 Kan varmt anbefales!"
Jonas Vestergaard

Kontakt mig i dag for et tilbud